Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Kestävä rahasuhde- työpaja vieraili Valmalla Lokakuun viimeisellä viikolla saimme Valma21D luokalle vieraita Lasten ja nuorten säätiöltä. 5.11.2021
Taitaja9 – fiilis valtaa lokakuussa Yrityskylän Kuopiossa Taitaja9 on yläkoululaisille (7-8-9) tarkoitettu taitokilpailu, jonka tarkoituksena on tukea ammatinvalintaa ja lisätä kädenta 10.6.2019
Juomien myynti- ja tarjoilu Fuengirolassa, Espanjassa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 13.5.2019