Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Opiskelijoiden tyytyväisyys parantunut Sakkyn Amispalautteessa Amispalautteen tulokset ovat parantuneet Sakkyssa kaudella 2019-2020 edelliseen kauteen verrattuna. 26.8.2020
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Kuperkeikkojen kevät Taitaja 2020-blogissa kirjoitettiin kummallisen kevään käänteistä sanoilla, "kun tulevaisuus tekee kuperkeikan". Taitaja2020 jää välistä, seuraavat 20.4.2020
Prosessialan opiskelija Hollannissa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 3.3.2020
Ympäristöalan työtehtävissä Sloveniassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 3.2.2020