Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Teknologiatiistai Teknologiatiistai on koulujen ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä koko Suomessa. Vuonna 2021 Teknologiatiistain päivämäärä on 23.11. 22.11.2021
Etäopiskelua opiskelijan näkövinkkelistä Etäopetuksessa on tärkeää että sinulta löytyy tietokone ja puhelinta voi myös käyttää hyödyksi. 29.4.2020
Ammattiin etänä Hei! Nimeni on Eetu Heiskanen ja opiskelen Savon ammattiopistossa liiketaloutta viimeistä vuotta ja olen juuri valmistumassa merkonomiksi. 21.4.2020
Valmentautumista Iso-Britanniassa Kazanissa järjestettäviin WorldSkills kisoihin, Construction metal work 1.4.2019
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019