Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Puhelintulkkaus opiskelijan tukena Savon ammattiopistossa Puhelintulkkaus on arkea helpottava apu, joka on tänä syksynä otettu käyttöön Savon ammattiopiston puhtauspalvelualalla. 11.10.2020
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Etäopiskelua opiskelijan näkövinkkelistä Etäopetuksessa on tärkeää että sinulta löytyy tietokone ja puhelinta voi myös käyttää hyödyksi. 29.4.2020
Ammattiin etänä Hei! Nimeni on Eetu Heiskanen ja opiskelen Savon ammattiopistossa liiketaloutta viimeistä vuotta ja olen juuri valmistumassa merkonomiksi. 21.4.2020
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Liiketalouden opintoja Espanjassa Syksyn 2018 osalta liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 10.10.2018