Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Ideoita vanhustyön koulutukseen Alankomaista Henkilöstöliikkuvuusjakso Apeldoorniin toteutettiin yhteistyössä Varkauden kaupungin ja ROC Aventuksen kanssa. 7.3.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Participation of young people with challenges – Tokat, Turkey 29.4-4.5.2019_VOL 4. Olkoon tämä viimeinen postaus täältä Turkin maalta. 7.5.2019
Participation of young people with challenges – Tokat, Turkey 29.4-4.5.2019_VOL 3. No nyt on ollut täysi rähinä päällä koko ensimmäisen päivän!! 2.5.2019
Participation of young people with challenges – Tokat, Turkey 29.4-4.5.2019_VOL 2. Terveisiä Turkista! 30.4.2019