Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Liikkuen läpi elämän!-seminaariterveisiä ja ajatuksia menneestä sekä tulevasta Takanamme on hienot kaksi päivää Turussa Liikkuen läpi elämän-seminaarissa Aktiivinen Sakky-tiimillä. 5.5.2022
Mitä sulle kuuluu? Muistathan, että olet #aivanhyvä. Valtakunnallisena opiskelijoiden mielenterveyspäivänä 13.4.2022 kokoonnuimme etänä yhteen Aktiivisen Sakkyn (liikkuva 13.4.2022
Hyvinvointiviikko Telmassa Vietimme Telmalla hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa. Ohjelmassa oli muun muassa 8.10.2021