Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Blogi kirjoitus TUVA ajasta opiskelijan silmin Olen kouluttautumaton ja pitkäaikaistyötön työvoimakoulutus-tuvan aloittaja. 21.3.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
VALMAsta TUVAksi. Hyvää kesää! VALMAn "hautajaisia" vietettiin viime maanantaina 23.5. ja opiskelijoilla viimeinen koulupäivä oli 25.5. 30.5.2022
VALMA takana - mitä edessä? Tämän vuoden VALMA-opiskelija kertoo omasta vuodestaan VALMAssa. Kiitos sinulle, kun halusit jakaa tarinasi meille! :) 2.5.2022
Etäopinnoissa pinnalla Keräsimme kuulumisia Savon ammattiopiston etäopinnoista kuluneilta viikoilta. 11.5.2020
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019