Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Teknologiatiistai Teknologiatiistai on koulujen ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä koko Suomessa. Vuonna 2021 Teknologiatiistain päivämäärä on 23.11. 22.11.2021
Kuperkeikkojen kevät Taitaja 2020-blogissa kirjoitettiin kummallisen kevään käänteistä sanoilla, "kun tulevaisuus tekee kuperkeikan". Taitaja2020 jää välistä, seuraavat 20.4.2020
Juomien myynti- ja tarjoilu Fuengirolassa, Espanjassa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 13.5.2019
Talotekniikan opettajat Kööpenhaminassa Tämä job shadowing -jakso on yhteisrahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Suomessa 4.1.2019
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019