Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Tutustuminen rakennusalan oppilaitokseen Baskimaassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF4 -hanke (2020-1-FI01-KA116-066053) 14.1.2022
Teknologiatiistai Teknologiatiistai on koulujen ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä koko Suomessa. Vuonna 2021 Teknologiatiistain päivämäärä on 23.11. 22.11.2021
Logistiikkaa opiskelijan silmin Tämä blogi kertoo opiskelusta Savon ammattiopistossa, logiistiikka- alalla Kuopiossa. Tutustu ja innostu opiskelemaan. 13.5.2020