Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Teknologiatiistai Teknologiatiistai on koulujen ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä koko Suomessa. Vuonna 2021 Teknologiatiistain päivämäärä on 23.11. 22.11.2021
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Lähihoitajaopiskelija Intiassa Tämä työelämässä oppimisen jakso on toteutettu ammatillisen koulutuksen Intia-verkoston rahoituksella: Opetushallituksen valtionavustuksella ra 3.4.2020
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Kauneudenhoitoa Fuengirolassa Kauneudenhoitoalan opiskelijamme kirjoittaa blogia ulkomailla tapahtuvasta työelämäjaksostaan 10.12.2018
Kestävää kehitystä Pohjois-Savon yrityksissä Savon koulutuskuntayhtymä toteutti 2016-2018 Kestävää kehitystä Pohjois-Savon yrityksissä -hankkeen (KePoSa), jonka tavoitteena oli tukea pohjoissa 3.12.2018