Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Lääketeknikkona Kroatiassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 13.11.2019
Mikä kehon osa? No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin. 7.5.2019
Taas yksi näyttö takana Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana! 25.4.2019
Kivun hoidon menetelmiä Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa. 28.3.2019
Kuka rakastaa arvioitavana olemista? Hierojan ammattitutkinto koostuu neljästä tutkinnon osasta. 29.1.2019