Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Rekrykoulutuksella CNC-koneistajaksi Paakkilan konepajalle Paakkilan konepajan rempseä työyhteisö löytyy Tuusniemeltä, Paakkilan kylästä. 30.11.2021
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty Telmaan tutustuja vastasi oikein 100 000 markan kysymykseen. 16.9.2021
Metallialan koulutukseen tutustumassa Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2019-1-FI01-KA116-060379) 11.11.2019