Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Ideoita vanhustyön koulutukseen Alankomaista Henkilöstöliikkuvuusjakso Apeldoorniin toteutettiin yhteistyössä Varkauden kaupungin ja ROC Aventuksen kanssa. 7.3.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Ympäristöalan työtehtävissä Sloveniassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 3.2.2020
Luonto-ohjaaja hevostoimijat Azoreilla Tutustu huikeaan Luonto-ohjaajien blogiin tästä linkistä: 20.5.2019
Sairaanhoidon -ja huolenpidon työssäoppimisjakso Hollannissa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 14.5.2019