Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Hola! - Terveiset esikoulusta Fuengirolasta Vaihtojakso esikoulussa Fuengirolassa antoi meille rohkeutta. Kommunikointitaitoja ilman yhteistä kieltä. 5.3.2024
Vastaanottovirkailijan tehtävissä Mallorcalla Suosittelen ehdottomasti työelämässä oppimisen jaksoa Mallorcalla. 4.12.2023
Merkonomi maailmalla eli Työyhteisössä toimiminen Fuengirolassa Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1 2.6.2022
Hierojaopiskelija Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF3 -hanke (2019-1-FI01-KA116-060379) 16.5.2022