Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Paukkupakkasesta pikkupakkaseen - lähihoitajan työhön tutustumassa Modenassa ”Suomi on kaunis ja erikoinen maa, mutta suomalaiset ihmiset ovat ihan 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Yhteenvetoa kuluneesta lukuvuodesta Yhdessä oppimisen pilotin ajatuksena on kehittää entistä asiakaslähtöisempi toimintamalli, joka huomioi aidosti opiskelijan vahvuudet, taidot ja ta 14.5.2020
Kokkiopiskelijat Algecirasissa, Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 8.5.2020
Pilotin syksy käynnistyi orientoivilla viikoilla Yhdessä oppimisen –pilotin ensimmäinen kokonainen lukuvuosi käynnistyi elokuussa, kun uudet ja jatkavat opiskelijat palasivat kesälomilta takaisin 17.10.2019
Yhdessä oppimassa Oulussa 13.5.2019 Korviimme oli kantautunut, että Oulun seudun ammattiopiston (OSAO) Kaukovainion yksikössä rakennusalalla on kehitetty mallia ammatillisten aineiden 16.5.2019