Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Pieneläintenhoitoa oppimassa Ranskassa Tämä ryhmäliikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutuksel 20.5.2022
Tekoälyn etiikka ja chatbottien osallistava kehittäminen Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin eli Nusuvefon Botti-webinaarissa 17.2.2021 keskusteltiin chatboteista ja tekoälyn etiikasta. 18.2.2021
Etäilyssä on ollut paljon hyvää (kuvalla huomio) Nyt seuraa VETbot -hankkeen blogipostaus koko kevään osalta. 27.5.2020