Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Paukkupakkasesta pikkupakkaseen - lähihoitajan työhön tutustumassa Modenassa ”Suomi on kaunis ja erikoinen maa, mutta suomalaiset ihmiset ovat ihan 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Hierojaopiskelija Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF3 -hanke (2019-1-FI01-KA116-060379) 16.5.2022
Opiskelijoiden tyytyväisyys parantunut Sakkyn Amispalautteessa Amispalautteen tulokset ovat parantuneet Sakkyssa kaudella 2019-2020 edelliseen kauteen verrattuna. 26.8.2020
Kokkiopiskelijat Algecirasissa, Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 8.5.2020
Uusia elämyksiä Opiskelijoiden toiveena oli päästä ratsastamaan, ja heidän toiveistaan tuli totta. 7.11.2019