Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Blogi kirjoitus TUVA ajasta opiskelijan silmin Olen kouluttautumaton ja pitkäaikaistyötön työvoimakoulutus-tuvan aloittaja. 21.3.2023
VALMAsta TUVAksi. Hyvää kesää! VALMAn "hautajaisia" vietettiin viime maanantaina 23.5. ja opiskelijoilla viimeinen koulupäivä oli 25.5. 30.5.2022
VALMA takana - mitä edessä? Tämän vuoden VALMA-opiskelija kertoo omasta vuodestaan VALMAssa. Kiitos sinulle, kun halusit jakaa tarinasi meille! :) 2.5.2022