Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Hyvinvointiviikko Telmassa Vietimme Telmalla hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa. Ohjelmassa oli muun muassa 8.10.2021
Puhelintulkkaus opiskelijan tukena Savon ammattiopistossa Puhelintulkkaus on arkea helpottava apu, joka on tänä syksynä otettu käyttöön Savon ammattiopiston puhtauspalvelualalla. 11.10.2020