Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Asiakkuuksien hoitoa Saksassa Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1 13.6.2022
Työelämäjakso Roomassa Liiketoiminnan opiskelijoiden ensimmäinen työelämässä toimimisen kansainvälisyysjakso Roomassa. 9.6.2022
Sakkyssä kysyttiin opiskelijoiden kokemuksia etäopiskelusta Sakkyssä toteutettiin tänä poikkeustilan keväänä 2020 opiskelijakysely, jonka avulla saatiin arvokasta tietoa opiskelijoiden kokemuksista etäopiske 27.5.2020