Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Kestävä rahasuhde- työpaja vieraili Valmalla Lokakuun viimeisellä viikolla saimme Valma21D luokalle vieraita Lasten ja nuorten säätiöltä. 5.11.2021
Opiskelijoiden tyytyväisyys parantunut Sakkyn Amispalautteessa Amispalautteen tulokset ovat parantuneet Sakkyssa kaudella 2019-2020 edelliseen kauteen verrattuna. 26.8.2020
Yhdessä oppimassa Oulussa 13.5.2019 Korviimme oli kantautunut, että Oulun seudun ammattiopiston (OSAO) Kaukovainion yksikössä rakennusalalla on kehitetty mallia ammatillisten aineiden 16.5.2019