Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Teknologiatiistai Teknologiatiistai on koulujen ja teknologiayritysten yhteinen tapahtumapäivä koko Suomessa. Vuonna 2021 Teknologiatiistain päivämäärä on 23.11. 22.11.2021
Logistiikkaa opiskelijan silmin Tämä blogi kertoo opiskelusta Savon ammattiopistossa, logiistiikka- alalla Kuopiossa. Tutustu ja innostu opiskelemaan. 13.5.2020
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019
Elintarvikkeiden valmistusta Unkarissa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 18.12.2018