Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Tutustumassa iPadien käyttöön opetuksessa Kyproksella Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Savon koulutuskuntayhtymän Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle -hankkeesta "PROFF3" (2019-1-FI01-KA116-060 19.12.2019
Sosiaali- ja terveysalan opintojakso Ranskassa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 13.6.2019
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019
Elintarvikkeiden valmistusta Unkarissa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 18.12.2018