Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Matkaoppaana Turkissa korona-aikana Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF3 -hanke (2019-1-FI01-KA116-060379) 14.1.2022
Etäopinnoissa pinnalla Keräsimme kuulumisia Savon ammattiopiston etäopinnoista kuluneilta viikoilta. 11.5.2020
Tablettien käyttöön tutustumassa Itävallassa Tämä täydennyskoulutusjakso on rahoitettu Varkauden lukion Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle -hankkeesta "Kestävän kehityksen ja kansain 25.11.2019
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019