Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Meidän 19 henkilön ruoan- ja asiakaspalvelun ammattilaisjengi kaipaa joukkoonsa kahta kokkia! Jos olet avoin persoona ja valmis viihtymään töissä, niin nyt tilaisuutesi on tullut, sillä Savon koulutuskuntayhtymä etsii kahta kokkia alkaen 1 17.5.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Yhdessä oppimassa Oulussa 13.5.2019 Korviimme oli kantautunut, että Oulun seudun ammattiopiston (OSAO) Kaukovainion yksikössä rakennusalalla on kehitetty mallia ammatillisten aineiden 16.5.2019
Vaasan opintomatka 20.3. - 21.3.2019 Savon ammattiopiston Kuopion yksikön sähkö-, ICT- sekä turvallisuusala ovat mukana Yhdessä oppimisen -pilotissa, jossa tavoitteena on kehittää uusi 28.3.2019
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019
Elintarvikkeiden valmistusta Unkarissa Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 18.12.2018