Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Paukkupakkasesta pikkupakkaseen - lähihoitajan työhön tutustumassa Modenassa ”Suomi on kaunis ja erikoinen maa, mutta suomalaiset ihmiset ovat ihan 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Blogi kirjoitus TUVA ajasta opiskelijan silmin Olen kouluttautumaton ja pitkäaikaistyötön työvoimakoulutus-tuvan aloittaja. 21.3.2023
VALMAsta TUVAksi. Hyvää kesää! VALMAn "hautajaisia" vietettiin viime maanantaina 23.5. ja opiskelijoilla viimeinen koulupäivä oli 25.5. 30.5.2022
VALMA takana - mitä edessä? Tämän vuoden VALMA-opiskelija kertoo omasta vuodestaan VALMAssa. Kiitos sinulle, kun halusit jakaa tarinasi meille! :) 2.5.2022
Kokkiopiskelijat Algecirasissa, Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 8.5.2020