Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Kasvun ja osallisuuden edistäminen koulussa Kreikassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Sotenet 2019 (2019-1-FI01-KA116-060486). 9.5.2022
Sakkyssä kysyttiin opiskelijoiden kokemuksia etäopiskelusta Sakkyssä toteutettiin tänä poikkeustilan keväänä 2020 opiskelijakysely, jonka avulla saatiin arvokasta tietoa opiskelijoiden kokemuksista etäopiske 27.5.2020
Lähihoitajan tehtävissä Kreikassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Sotenet 2019 (2019-1-FI01-KA116-060486). 31.3.2020
Viestijän tärkein tehtävä on saada asiantuntija loistamaan Luin hetki sitten LinkedIn postauksesta lauseen ”Viestijä saa asiantuntija loistamaan” 18.10.2019
Saksalaisia leipomuksia Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 3.1.2019