Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Töitä on tekijöille tarjolla Maahanmuuttaneet opiskelijat ja alueen työnantajat kohtasivat Savilahdessa. 13.10.2022
Mikä ihmeen Eurooppalainen viitekehys ja EVK? Tiedätkö, mitä tarkoittaa Eurooppalainen viitekehys? Entä onko siitä usein käytetty lyhenne EVK sinulle tuttu? 21.9.2022
Osaamispassi tekee maahanmuuttaneiden osaamisen näkyväksi Passi torjuu heikomman kielitaidon aiheuttamaa epäsuhtaa työmarkkinoilla. 18.3.2022
Työnantajien vinkkejä työyhteisöjen monikulttuurisuuteen Työvoimapula ei ole enää vain tulevaisuuden uhka – se on jo totisinta totta monella alalla ja alueella. 17.3.2022
Hiuksenhienoa yhteistyötä Savon ammattiopiston opettaja Marjo Paasisalon ja maahanmuuttajakoulutusten monipuolisen asiantuntijan Kirsi- Maria Niemisen visiot kantavat. 13.2.2019