Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Lähihoitajan tehtävissä Sloveniassa - kokemuksia vihreästä matkustamisesta Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Srednja gozdarska in lesarska šola Postojnan kanssa. 7.3.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Kasvun ja osallisuuden edistäminen koulussa Kreikassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Sotenet 2019 (2019-1-FI01-KA116-060486). 9.5.2022
Matkailun opiskelijoiden työpaikkoihin tutustumassa Irlannissa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF3 -hanke (2019-1-FI01-KA116-060379) 6.4.2022
Tutustuminen rakennusalan oppilaitokseen Baskimaassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF4 -hanke (2020-1-FI01-KA116-066053) 14.1.2022