Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Paukkupakkasesta pikkupakkaseen - lähihoitajan työhön tutustumassa Modenassa ”Suomi on kaunis ja erikoinen maa, mutta suomalaiset ihmiset ovat ihan 5.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Vammaistyön tehtävissä Italian Modenassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Consorzio degli Istituti Professionalin kanssa. 10.3.2023
Ideoita vanhustyön koulutukseen Alankomaista Henkilöstöliikkuvuusjakso Apeldoorniin toteutettiin yhteistyössä Varkauden kaupungin ja ROC Aventuksen kanssa. 7.3.2023
Lähihoitajan tehtävissä Sloveniassa - kokemuksia vihreästä matkustamisesta Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Srednja gozdarska in lesarska šola Postojnan kanssa. 7.3.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Uutisia VISIOnääreiltä - opinto- ja koulutustilaisuus Alankomaissa Loppusuoralla eli tulosten paketointi 25.4.2022