Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Ilona Intiassa Keralan gastronomiaa oppimassa Elintarviketeknologian opiskelija Ilona on Intiassa työelämässä oppimisen jaksolla Intiassa, missä hän pääsi heti opettelemaan paikallista ruokakulttuuria. 11.12.2023
Leipomotyössä Tanskassa Tämä liikkuvuusjakson on toteutettu yhteistyössä Aarhus TECH:n kanssa. 10.1.2023
Uutisia VISIOnääreiltä - opinto- ja koulutustilaisuus Alankomaissa Loppusuoralla eli tulosten paketointi 25.4.2022
Uutisia VISIOnääreiltä - uutiskirje 3 Lue VISION-hankkeen ja VISION-verkoston kuulumiset uutiskirjeestämme: 24.2.2021
Uutisia VISIONääreiltä - Uutiskirje 2 Lue VISION-hankkeen ja VISION-verkoston tuoreet kuulumiset uutiskirjeestämme: 26.5.2020
Uutisia VISIONääreiltä -uutiskirje 1 Lue VISION-hankkeen ja VISION-verkoston kuulumiset uutiskirjeestämme. 26.5.2020
Hiusalan tehtävissä Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Savon koulutuskuntayhtymän kansainvälisyystoiminnasta. Opiskelija: Tiia Tuutti 7.1.2020