Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Fuusioruokaa Valenciassa Kokkiopiskelija Andreas työskenteli 2,5 kk fuusioruokaa valmistavassa ravintolassa, jossa mm. 5.3.2024
Paukkupakkasesta pikkupakkaseen - lähihoitajan työhön tutustumassa Modenassa ”Suomi on kaunis ja erikoinen maa, mutta suomalaiset ihmiset ovat ihan 5.3.2024
Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. 5.3.2024
Puhelintulkkaus opiskelijan tukena Savon ammattiopistossa Puhelintulkkaus on arkea helpottava apu, joka on tänä syksynä otettu käyttöön Savon ammattiopiston puhtauspalvelualalla. 11.10.2020
Kokkiopiskelijat Algecirasissa, Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 8.5.2020
Taitaja9 – fiilis valtaa lokakuussa Yrityskylän Kuopiossa Taitaja9 on yläkoululaisille (7-8-9) tarkoitettu taitokilpailu, jonka tarkoituksena on tukea ammatinvalintaa ja lisätä kädenta 10.6.2019
Taitaja2018 lähenee- uuden joukkueenjohtajan terveiset Savon ammattiopistolla on vankka tausta ammattitaitokilpailuihin osallistumisessa. 3.4.2018