Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Pieneläintenhoitoa oppimassa Ranskassa Tämä ryhmäliikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutuksel 20.5.2022
Älä pelkää metallialaa! Thipchanok Säisä, kutsumanimeltään Ray, valmistui kotimaassaan Thaimaassa yliopistosta tuotantotalouden insinööriksi. 7.4.2021
Oikeudenmukaisuus koskee kaikkia Marika Kütt muutti Virosta Suomeen seitsemäntoista vuotta sitten. 31.3.2021