Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Kestävä rahasuhde- työpaja vieraili Valmalla Lokakuun viimeisellä viikolla saimme Valma21D luokalle vieraita Lasten ja nuorten säätiöltä. 5.11.2021
VALMA valmistautuu kesään! Sakkyn kevätlukukausi päättyy pe 28.5. VALMAssa kevätjuhlaa juhlitaan Teamsin välityksellä omista luokista käsin. 27.5.2021
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Koronatilanteesta huolimatta ja juuri siksi Se on halipatsuippaa Oppilaitos Vamos- hankkeesta piiiiitkästä aikaa!! 9.4.2020
PYSÄHDYTÄÄNKÖ KESKEYTYSKAHVEILLE? - Yksilövalmennusta keskeytyksen ajalle Oppilaitos- Vamos hankkeen tavoitteena on vähentää pudokkuutta opinnoista. 3.3.2020
Duuni edellä jouluun Olen tonttu tarkkasilmä, osaan monta seikkaa. Näin mä jousta sipsutan ja heitän kuperkeikkaa. 20.12.2019