Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Matkaoppaana Turkissa korona-aikana Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF3 -hanke (2019-1-FI01-KA116-060379) 14.1.2022
Kestävä rahasuhde- työpaja vieraili Valmalla Lokakuun viimeisellä viikolla saimme Valma21D luokalle vieraita Lasten ja nuorten säätiöltä. 5.11.2021
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Duuni edellä jouluun Olen tonttu tarkkasilmä, osaan monta seikkaa. Näin mä jousta sipsutan ja heitän kuperkeikkaa. 20.12.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
MITEN SULLA MENEE? -Yksilövalmennuksella tukea opintoihin Opiskelijan elämä voi olla välillä haastavaa opintojen etenemisen paineissa ja jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa. 17.9.2019