Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Viherala rakentaa virtuaalisia yhteyksiä Pietariin Savon ammattiopiston ja Pietarissa sijaitsevan Academy of Urban management, Planning and Printing - 23.4.2021
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Yhteenvetoa kuluneesta lukuvuodesta Yhdessä oppimisen pilotin ajatuksena on kehittää entistä asiakaslähtöisempi toimintamalli, joka huomioi aidosti opiskelijan vahvuudet, taidot ja ta 14.5.2020
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Luonto-ohjaaja hevostoimijat Azoreilla Tutustu huikeaan Luonto-ohjaajien blogiin tästä linkistä: 20.5.2019
Valmentautumista Iso-Britanniassa Kazanissa järjestettäviin WorldSkills kisoihin, Construction metal work 1.4.2019
Kestävää kehitystä Pohjois-Savon yrityksissä Savon koulutuskuntayhtymä toteutti 2016-2018 Kestävää kehitystä Pohjois-Savon yrityksissä -hankkeen (KePoSa), jonka tavoitteena oli tukea pohjoissa 3.12.2018