Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Duuni edellä jouluun Olen tonttu tarkkasilmä, osaan monta seikkaa. Näin mä jousta sipsutan ja heitän kuperkeikkaa. 20.12.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Patikointi Puijonsarven näköalalaavulle, Puijonnokkaan Tämän postauksen on kirjoittanut matkailualan opiskelijat Roosamari ja Mira. Olemme tulleet opiskelemaan Kuopioon erilaisista taustoista. 22.11.2018
EMEU -Fiber Optics and Cabeling course in Savo Vocational College Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 5.10.2018
Rakennusalan opiskelija Bilbaossa Espanjassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF-hankkeesta (2016-1-FI01-KA102-022330) 13.11.2017