Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Työnantajien vinkkejä työyhteisöjen monikulttuurisuuteen Työvoimapula ei ole enää vain tulevaisuuden uhka – se on jo totisinta totta monella alalla ja alueella. 17.3.2022
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Uusia elämyksiä Opiskelijoiden toiveena oli päästä ratsastamaan, ja heidän toiveistaan tuli totta. 7.11.2019
Hiuksenhienoa yhteistyötä Savon ammattiopiston opettaja Marjo Paasisalon ja maahanmuuttajakoulutusten monipuolisen asiantuntijan Kirsi- Maria Niemisen visiot kantavat. 13.2.2019
EMEU -Fiber Optics and Cabeling course in Savo Vocational College Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 5.10.2018