Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Työnantajien vinkkejä työyhteisöjen monikulttuurisuuteen Työvoimapula ei ole enää vain tulevaisuuden uhka – se on jo totisinta totta monella alalla ja alueella. 17.3.2022
Hyvinvointiviikko Telmassa Vietimme Telmalla hyvinvointivirtaa-teemaviikkoa. Ohjelmassa oli muun muassa 8.10.2021
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Yhteenvetoa kuluneesta lukuvuodesta Yhdessä oppimisen pilotin ajatuksena on kehittää entistä asiakaslähtöisempi toimintamalli, joka huomioi aidosti opiskelijan vahvuudet, taidot ja ta 14.5.2020
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Hiuksenhienoa yhteistyötä Savon ammattiopiston opettaja Marjo Paasisalon ja maahanmuuttajakoulutusten monipuolisen asiantuntijan Kirsi- Maria Niemisen visiot kantavat. 13.2.2019