Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Ympäristöalan työtehtävissä Sloveniassa Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 3.2.2020
Tutustumassa iPadien käyttöön opetuksessa Kyproksella Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Savon koulutuskuntayhtymän Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle -hankkeesta "PROFF3" (2019-1-FI01-KA116-060 19.12.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Uusia elämyksiä Opiskelijoiden toiveena oli päästä ratsastamaan, ja heidän toiveistaan tuli totta. 7.11.2019
CAD/CAM opintojakso Münchenissä Liikkuvuusjakso on rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. 4.6.2019