Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Blogi kirjoitus TUVA ajasta opiskelijan silmin Olen kouluttautumaton ja pitkäaikaistyötön työvoimakoulutus-tuvan aloittaja. 21.3.2023
VALMAsta TUVAksi. Hyvää kesää! VALMAn "hautajaisia" vietettiin viime maanantaina 23.5. ja opiskelijoilla viimeinen koulupäivä oli 25.5. 30.5.2022
VALMA takana - mitä edessä? Tämän vuoden VALMA-opiskelija kertoo omasta vuodestaan VALMAssa. Kiitos sinulle, kun halusit jakaa tarinasi meille! :) 2.5.2022
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münchenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hanke (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019
Teollisuus 4.0 -opintojakso Münhenissä Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) 22.11.2019