Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.4.2023
Pieneläintenhoitoa oppimassa Ranskassa Tämä ryhmäliikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutuksel 20.5.2022
Uutisia VISIOnääreiltä - opinto- ja koulutustilaisuus Alankomaissa Loppusuoralla eli tulosten paketointi 25.4.2022
Viherala rakentaa virtuaalisia yhteyksiä Pietariin Savon ammattiopiston ja Pietarissa sijaitsevan Academy of Urban management, Planning and Printing - 23.4.2021
Uutisia VISIOnääreiltä - uutiskirje 3 Lue VISION-hankkeen ja VISION-verkoston kuulumiset uutiskirjeestämme: 24.2.2021