Taitneamh a bhaint as do chuid béile! - Maistiaisia kokin työstä Carlow'ssa

Vanhan kivitalon sivuseinässä maalaus.

Yleisesti jäi käteen ikimuistoisia hetkiä. Uusia kokemuksia. Valtavan suuri itsevarmuus: jos pärjää vieraalla kielellä toisessa maassa yksin niin pärjää missä vaan. Kaiken päälle löysin vielä hyvän ystävän ja hänen kauttaan laajemman tietämyksen maailmasta. Suosittelen matkaan lähtöä kaikille. Toivottavasti muillakin on yhtä ikimuistoisia vaihtojaksoja ja kokemuksia.

Tämä työelämässä oppimisen jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2023-1-FI01-KA121-VET-000115831.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistuja: kokkiopiskelija Joel Kainulainen

KohdeCarlow, Irlanti

Ajankohta: 18.9. - 27.10.2023

Täältä löydät maistiaisia Joelin TEO-jaksolta Irlannissa: 

Euroopan Unionin osarahoittama logo.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat

Aivojen palautuminen kiireisen arjen keskellä

Nykypäivänä suuri osa tehtävästä työstä on aivotyötä. Aivotyö kuormittaa jaksamistamme, joten tarvitsemme sen vastapainoksi palautumista vapaa-ajalla, mutta myös työpäivän aikana. ”Aivotyö sujuvaksi Sakkyssa” -hanke kutsui aivotutkija, psykologian tohtori Mona Moisalan kertomaan meille, kuinka voimme vähentää aivotyöstä tulevaa kuormitusta sekä palautumaan paremmin.

17.4.2024