À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa

Ravintolan pöydällä on punainen servetti, jonka päällä on viinilasi alassuin ja aterimet.

Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa.

Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646.

Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 

Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelija Suvi Soikkeli

Kohde: La Roche sur Yon, Ranska

Ajankohta: 16.1. - 31.3.2023

Tutustu Suvin kokemuksiin työskentelystä ravintola Le Sale Gossessa:

Funded by the European Union.

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat