À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa 17.4.2023 - Sakkylaiset maailmalla #IloveErasmusplus #ammatillinen #Kansainvälisyys #Ravintola- ja catering-ala #Ranska Liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. Tämä liikkuvuusjakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoimasta Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle 2021-1-FI01-KA121-VET-000005646. Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Osallistuja: ravintola- ja cateringalan opiskelija Suvi Soikkeli Kohde: La Roche sur Yon, Ranska Ajankohta: 16.1. - 31.3.2023 Tutustu Suvin kokemuksiin työskentelystä ravintola Le Sale Gossessa: À la Carte -ruoanvalmistusta oppimassa Ranskassa.pdf
Innoitusta ravintola-alan opettajan työhön Ranskasta Tämä henkilöstön liikkuvuusjakso on toteutettu yhteistyössä Lycee Professionel Edouard Branlyn kanssa. 17.5.2023
Prosessiala toi elämään tasapainoa Piia Leppäsen uusi ura valikoitui poissulkumenetelmällä. 14.9.2023
Kohti yhteisöohjautuvuutta vanhustyössä Savon ammattiopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu yhdessä yhteisöohjautuvuuden polulla. 8.9.2023
Tulevat metsäalan ammattilaiset tutustuivat Koneteko Pitkäsen ja Tornator Oyj:n puunkorjuutyömaalle kummiyritys Stora Enso Metsän kutsumana Nykyisillä Savon ammattiopiston metsäalan toisen vuoden opiskelijoilla on kummiyrityksenä Stora Enso Metsä, joka mahdollistaa opiskelijoiden tutust 1.9.2023