Äidinkielen opettaja Anja: Parasta työssäni on opiskelijat!

2.5.2023 -
Nainen istuu pulpetilla ja katsoo kameraan.

Anja työskentelee äidinkielen opettajana Savon ammattiopistossa Savilahden kampuksella. 𝗢𝗽𝗶𝘀𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗮𝘁 𝗸𝘂𝘃𝗮𝗶𝗹𝗲𝘃𝗮𝘁 𝗔𝗻𝗷𝗮𝗮 𝘀𝗮𝗻𝗼𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗺𝘂𝗸𝗮𝘃𝗮, 𝗿𝗲𝗻𝘁𝗼 𝗷𝗮 𝘆𝗺𝗺𝗮̈𝗿𝘁𝗮̈𝘃𝗮̈𝗶𝗻𝗲𝗻. Anja pyrkii luomaan ilmapiirin, jossa opiskelijat uskaltavat kysyä ja ilmaista mielipiteitään. Hän kannustaa heitä löytämään omat vahvuutensa ja kehittämään niitä. Anjan mielestä jokainen opiskelija on ainutlaatuinen ja ansaitsee mahdollisuuden loistaa - 𝗣𝗮𝗿𝗮𝘀𝘁𝗮 𝘁𝘆𝗼̈𝘀𝘀𝗮̈𝗻𝗶 𝗼𝘃𝗮𝘁 𝗺𝘂𝗻 𝗼𝗽𝗶𝘀𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗮𝘁! Katso Anjan esittelyvideo Instagramissa.

YTO-opettajia Savon ammattiopiston eri kampuksilla on useita kymmeniä. Anja opettaa pääsääntöisesti Kuopiossa Savilahden kampuksella, mutta yhteydenpito muihin YTO-opettajiin ja ammatillisiin opettajiin on tiivistä. Äidinkielen aineryhmässä tuotetaan yhteistä opetusmateriaalia, jutellaan päivänpolttavista asioista - ja usein myös höpistään ja nauretaan! 

YTO-opetus tarkoittaa yhteisten tutkinnon osien opetusta, ja se kattaa muun muassa äidinkielen, toisen kotimaisen kielen, vieraiden kielten, matematiikan, fysiikan ja kemian sekä yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opetuksen. YTO-opetus on tärkeä osa ammatillista koulutusta, sillä se tarjoaa opiskelijoille laaja-alaisen pohjan, jonka avulla he voivat menestyä työelämässä ja jatko-opinnoissa.

Oletko sinä kiinnostunut liittymään #MeSakkylaiset -porukkaan? Katso avoimet työpaikkamme.
𝗠𝗲𝗶𝗹𝗹𝗮̈ 𝗼𝗻 𝗻𝘆𝘁 𝗮𝘃𝗼𝗶𝗻𝗻𝗮 𝗮̈𝗶𝗱𝗶𝗻𝗸𝗶𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘁𝘂𝗻𝘁𝗶𝗼𝗽𝗲𝘁𝘁𝗮𝗷𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗸𝗮̈ 𝗲𝗻𝗴𝗹𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻 𝗷𝗮 𝗿𝘂𝗼𝘁𝘀𝗶𝗻 𝗹𝗲𝗵𝘁𝗼𝗿𝗶𝗻 𝘁𝘆𝗼̈𝗽𝗮𝗶𝗸𝗮𝘁.
Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen!

Samalta kirjoittajalta

Tuoreimmat