Viestijän tärkein tehtävä on saada asiantuntija loistamaan

18.10.2019 -

Luin hetki sitten LinkedIn postauksesta lauseen ”Viestijä saa asiantuntija loistamaan”
Asia jäi mietityttämään, jopa postauksen verran... 

Ollaakseen asiantuntija ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea. On kuitenkin tärkeää, että hienot asiat kerrotaan muillekin. Me julkaistaan kirjoitetut artikkelit Valokeilassa ( löydät kaikki artikkelit täältä ) ja mikä sen sopivampi nimi niille hetkille, kun kerrotaan hienoista jutuista meillä. Valokeilaan julkaisemme tarinoita arjesta ja asiantuntijoista, tulevistakin. 

On pakko todeta, että nämä käytävät kaipaavat elämää, ihanaa kun ensi viikko tuo taas ääntä, eloa ja iloa! Niitä tulevia asiantuntijoita ja niitä, jotka niitä tekee. Omalla asiantuntijuudellaan!

 

Pssst… älä välitä kirjoitusvirheestä, halusin käyttää juuri tätä alkuperäistä kuvaa. Hankkeiden sparraustiimissä tämän kuvan jo näytinkin, joten sopii se tähänkin jakaa. Meillä on menossa netin kehittäminen ja Helsingissä workshop päivässä piti kirjoittaa yksi tavoite. Ihan yhteen tavoitteeseen en pystynyt, mutta jälkeenpäin mietin, että oikeastaan tähän työni ja tavoitteeni kiteytyy. 

Blogi, niihin hetkiin, kun asiantuntija itse tuottaa materiaalia. Meillä on ahkeria bloggaajia mm. monissa hankkeissa ja kansainvälinen Sakky blogista löydätte materiaalia kansainvälisiltä opintojaksoilta ja vierailuilta. ( Löydät kaikki blogit täältä )

Onnistuminen on joukkuelaji

Meillä tehdään tulevaisuuden osaajia, asiantuntijoita. Tarinat kumpuavat arjesta ja tärkeää on, että saamme asiantuntijan loistamaan. Olipa kyseessä opiskelija, opettaja, sihteeri, siivoja, vahtimestari tai vaikkapa kokki. Kaikki asiantuntijoita omalla alallaan ja korvaamattomia tyyppejä arjessa. Olkoon tämä samalla myös yhteinen kiitos kaikkien työstä. Ilman teitä kaikkia mekään markkinoinnissa ei selvittäisi. 

En yleensä saavu tilanteeseen valmiiden vastausten kanssa ja vastapuolikin luultavasti joutuu töihin ja perehdyttämään minut, koska on asiantuntija. Uskon, että viisaus ei asu minussa ja yhteistyössä tehden tulos on parempi. Jotta sinäkin saisit asiantuntijan käyttöösi, on minunkin tunnettava tilanne, jota eletään. 

Ps. Tätä blogia kirjoittaessa mietin lämmöllä mm.niitä kahta nuorta miestä, jotka viime keväänä meiltä valmistuivat. Laitoin eilen molemmille viestiä ja kysyin, että saadaanko käyttää heidän kuvia sähköisissä kampanjoissa. Vastaukset olivat pian kysymyksen jälkeen "senkus" ja "joo onnistuu" . Samalla kysyin, että mitä heidän elämään muuta kuuluu, vastauksena duunia ja inttiä ja kysymys, että mitä sulle kuuluu!? Ylpeydellä ajattelin, että vastaavien asiantijoiden numeroita puhelimestani löytyy kymmeniä. Nämä on meidän, ajattelin ja lisäsin kuvat kampanjaan ja nettiin. Paitsi Taitajia, niin asiantuntijoita, joista saa olla ylpeä. Niin ylpeä! 

Haluatko antaa palautetta? Tästä linkistä se onnistuu.

Minulta usein kysytään, että mitä sinä osaat tai millaisia palveluja sinulta saa. Tunnisteista löydät ainakin osan osaamisestani.

-Heli-

Kuitenkin mielestäni oleellisin kysymys olisi, että ketä mä tunnen. Mä tunnen tämän tiimin, joka tekee työtä tosi isolla sydämellä. Ihan just sua varten. Kerro mitä voidaan tehdä yhdessä ja tehdään!

Niin ja jos haluat osaksi tätä asiantuntijoiden joukkoa, löydät avoimet paikat TÄÄLTÄ ja opiskelupaikat TÄSTÄ

Samalta kirjoittajalta

Opiskelijoiden ääni

Terveiset markkinointitiimistä, hetki on vierähtänyt edellisestä postauksesta.

10.12.2020

Tietäjät tietää

Tietäjät tietää. Koulumaailmassa kun koittaa maaliskuu voi sanoa, että maaliskuusta on vain silmänräpäys suvivirteen. Suvivirrestä ei päivääkään.

31.5.2020