Taas yksi näyttö takana

Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana! Viimeistä päivää viedään ja osalle tämä on viimeinen näyttö hierojan ammattitutkinnosta. Liikunnan tai hoitoalan koulutuksen jo aikaisemmin suorittaneilla on mahdollisuus liittää valinnaiseksi tutkinnon osaksi yksi tutkinnon osa esimerkiksi lähihoitajakoulutuksesta.

Mitä on opittu?  Asiakkaan hoidon tarpeen arviointiin on tullut varmuutta, kotiohjeita löytyy takakastusta, hieronnasta on tullut sujuvaa ja tehokasta. Tietenkin,  työ tekijäänsä neuvoo ja harjoitus tekee mestarin, vasta tässä ekaluokalla hieronnan taidossa ollaan. Toukokuu on omistettu kivun hoidolle, johon liittyvää koulutusta on tarjolla on Savon ammattiopistossa.  Tuo tutkinnon osa laajentaa hierojan työkalupakkia asiakkaiden hoidossa.

Samalta kirjoittajalta

Mikä kehon osa?

No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin.

7.5.2019

Taas yksi näyttö takana

Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana!

25.4.2019

Kivun hoidon menetelmiä

Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa.

28.3.2019

Tuoreimmat