Kivun hoidon menetelmiä

Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa. Mitä enemmän jaksaa tehdä hierontatyötä, sitä enemmän vastaan tulee erilaisia ihmisiä erilaisten vaivojen kanssa. Ymmärrys potilaan vaivoista kasvaa ja käden taidot kehittyvät.  Jokainen potilas opettaa opiskeljaa omalla tavallaan, antaa itsensä opiskelijan oppimisen välineeksi. Tästä suuri kiitos kaikille potilaille!  Käytännön jaksojen välissä edetään myös  teoriaopinnoissa kivun hoidon menetelmissä. Kinesioteippausta ovat tehneet parhaiten tunnetuksi huippu-urheilijat, joiden iholla näkyvät kaikki olympiarenkaiden värit ja vähän enemmänkin. Vaikka kinesioteippauksen vaikuttavuudesta  erilaisten vaivojen hoidossa ei ole vahvaa näyttöä, käytetään teippausta kuitenkin moneen vaivaan ajatuksella, että jospa tämä edes vähän helpottaisi. Ainakaan siitä ei ole suurta haittaa, jos iho vain kestää teipin ja liiman materiaalin. Niinpa hierojaopiskelijatkin ovat opiskelleet kinesioteipin käyttöä, osana kivun hoidon menetelmiä.

 

Samalta kirjoittajalta

Mikä kehon osa?

No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin.

7.5.2019

Taas yksi näyttö takana

Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana!

25.4.2019

Kivun hoidon menetelmiä

Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa.

28.3.2019

Tuoreimmat