Valmiina lentoon

"Onnea ja menestystä koko joukkueelle, nouskaa siivillenne- Elämä kantaa!" - toivotti yksi joukkueenjohtajista, kun hetki sitten tapasimme joukkueen kanssa. Tuo hyvällä tavalla kylmät väreet tuottanut toivotus oikeastaan kiteyttää tämän hetkiset ajatukset loistavasti.
Valmentajat tietyllä tavalla laskevat irti ja on luotettava, että oleellinen tieto on nyt siirretty. Kilpailijan vuoro puolestaan on näyttää mihin siivet kantavat. Ne on jo kantaneet tähän asti ja muutaman päivän päästä nostamme pakit autoon ja matkaamme Tampereelle. Kilpailijat tutustuvat muihin saman alan opiskelijoihin, näyttävät koko Suomelle ammatillista osaamista ja esimerkkiä useille vielä kenties omaa alaansa etsiville nuorille. Valmentajien rooli muuttuu huoltajaksi. Ja jännittäjäksi :) 

Ensi viikkoon tiivistyy monien ihmisten ja useiden kuukausien harjoittelu. Vuosien varrella hankittu oppi ja kertynyt osaaminen punnitaan nyt. Paineita ei ole, jokainen finaalin läpivienyt on vähintään 8 Suomen parhaan ammattilaisen joukossa. 

Laulussa sanotaan: "Keitä ne on ne sankarit"
Ei epäilystäkään, sankarit istuvat ensi maanantai-aamuna bussissa matkalla Tampereelle. Huikeaa! Joukkueemme on täynnä yksilöitä, mutta yhdessä olemme The Joukkue! 

Kiitos joukkue, kiitos valmentajat, kiitos kaikki tukijoukot - Tampere täältä tullaan! 

Voit seurata joukkueen fiiliksiä ja kuulumisia somessa: www.facebook.com/savonammattiopisto ja www.instagram.com/savonammattiopisto
Käythän peukuttamassa ja kannustamassa upeita nuoriamme ja heidän hienoja valmentajiaan!

 

 

 

 

 

Lisätietoja: 
Heli Laitinen Taitajakoordinaattori ja joukkueenjohtaja

Samalta kirjoittajalta

Kuperkeikkojen kevät

Taitaja 2020-blogissa kirjoitettiin kummallisen kevään käänteistä sanoilla, "kun tulevaisuus tekee kuperkeikan". Taitaja2020 jää välistä, seuraavat

20.4.2020

Matkalla Kazaniin

Ammattitaidon MM-kilpailu WorldSkills järjestetään Kazanissa Venäjällä 22.–27.8.2019.

9.6.2019

Tuoreimmat