Opiskelijat asiakaspalvelussa

Nyt on hoidettu ihan oikeita hieronta-asiakkaita jo yli kuukauden päivät. Onhan se opiskelijan mielestä hienoa saada myönteistä palautetta, kuten " tämä oli parasta hierontaa, mitä olen koskaan saanut"  tai " osaat todella hienosti kuunnella asiakasta, olla hiljaa, kun  pitää olla ja puhua, kun se aika on". Tällainen palaute kannustaa opiskelemaan lisää. Eihän toki kaikki ole mennyt ihan "putkeen", välillä aikataulut pettävät, ajatus katkeilee ja kädet ja joskus jalatkin menevät solmuun.Omien työasentojen kanssa pitää olla tosi tarkkana, ranteet ja selkä kipeytyävät helposti, ellet noudata hyvia työasentoja.  Asiakkaiden monenlaiset vaivat mietityttävät, miten asiakkaita voisi parhaiten auttaa. Joillekin asiakkaille on tullut yllätyksenä kuuron opiskelijan mukana kulkeva viittomakielen tulkki. Onhan se tietenkin niin, että kun kuuro haluaa keskustella asiakkaan kanssa, niin hieronta katkeaa väistämättä. Mutta hienosti asiakkaat ovat suhtautuneet tähänkin asiaan.

Itsenäisyyspäivä antaa pienen hengähdystauon tiukkaan opiskeluun. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää meille kaikille!

 

Samalta kirjoittajalta

Mikä kehon osa?

No polven turvotusta vähentävä kinesioteippaushan se siinä komeilee. Viimeinen kuukausi opinnoista on pyörähtänyt käyntiin.

7.5.2019

Taas yksi näyttö takana

Nyt on jännät paikat, onnistuinko hyvin viimeisessä pakollisessa tutkinnon osassa, hieronta hoitotapahtumana!

25.4.2019

Kivun hoidon menetelmiä

Hierojaopiskelijan kevätlukukausi on ahkeraa hieronnan taitojen syventämistä. Paljon käytännön työtä erilaisten potilaiden parissa.

28.3.2019

Tuoreimmat